Multi TECH Albania

Ajo çfare Multi Tech Albani ofron

Radiator

Shfaq formen

RADIATOR TUALETI

Jeta me kualitet per klientet tane eshte shume e rendesishme per ne per kete ne kemi dizenjuar radiatoret e tualetit. Ky produkt eshte krijuar posaqerisht per ata qe duan te shohin ndryshimin ne banjot e tyre. Gjithashtu, radiatoret vijnë në me profile teke dhe dyshe dhe me permasa të mëdha në varësi të kërkesave të planimetrisë së klientit e cila prodhon maksimumin e komfortit dhe higjene te shkelqyer per perdoruesit. Specifikimet teknike: * Maksimumi i presionit te punes 4 Bar * Pershtatet me ngrohje qendrore si chiller * Punon ne rezistence elektrike * Opsioni i ngjyrave te ndryshme eshte e mundur ne varesi te kerkesave te klientit

chiller

Shfaq formen

Sisteme ngrohje ftohje me chiller

Sistemet e ajrit të kondicionuar me chiller pojektohen për të përmbushur kërkesat e rehatisë, në përputhje me stilin dhe zakonet e tyre specifike të jetesës. Personalizimi për dizenjone pajisjeve të ajrit të kondicionuar perkedhel kërkesën për fleksibilitet dhe efikasitet të përmirësuar duke rritur eficencen në lidhje me kursimin e energjisë ne përputhje me kufijtë e vendosur nga rregulloret evropiane të kursimit të energjisë. Një gamë të gjerë zgjidhjesh për aplikime rezidenciale dhe biznese me pajisje me zhurmë të ulët, duke kombinuar nevojën për komoditet termik me nivele të reduktuara të zhurmës.

Monosplit

Shfaq formen

KONDICIONER

Sistemet MultiSplit janë sisteme që kanë një pajisje të jashtme dhe disa pajisje të mbrëndshme për cdo ambjent të shtëpisë/zyrë. Ato ofrojnë kondicionim të optimizuar për përdorime në ambiente të vogla MultiSplit është më i lehtë për t’u instaluar krahasuar me disa njësi të jashtme split.

sistem VRF

Shfaq formen

SISTEM VRF

SISTEM VRF

Shfaq formen

SISTEME VENTILIMI

SISTEME VENTILIMI

hidraulike

Shfaq formen

SISTEME HIDRAULIKE

SISTEME HIDRAULIKE

PANELE DIELLORE

Shfaq formen

PANELE DIELLORE

Ngrohja e ujit sanitar me panel diellor është një nga mënyrat më të mira për të patur gjithmonë ujë të ngrohtë në shtëpi, vetëm falë energjisë së pastë të diellit. Panelet diellore kursejnë energji, kanë jetëgjatësi, nuk ngrijnë, sigurojnë më shumë ujë të ngrohtë gjatë dimrit, qëndrueshmeri të lartë, ujë i ngrohtë edhe në kohë të zymta.

Shfaq formen

SISTEME ZJARRFIKESE

SISTEME ZJARRFIKESE

Shfaq formen

FANCOIL

Fan Coils operojnë pa zhurmë. Ato kanë kontroll të avancuar të programimit dhe punojnë në Ngrohje - Ftohje. Njësitë Universale të Brendshme mund të kombinohen me Mono-Split dhe Multi-Split System Gjithashtu, perbehet nga jonizues ajri i cili zvogëlon agjentët ndotës, pra pajisja mund të eliminojë 90% të baktereve. Rezultati është ajër i pastër, jonizues pa ndonjë aromë të pakëndshme.