Multi TECH Albania

Sisteme ngrohje ftohje me chiller

Sistemet e ajrit të kondicionuar me chiller pojektohen për të përmbushur kërkesat e rehatisë, në përputhje me stilin dhe zakonet e tyre specifike të jetesës. Personalizimi për dizenjone pajisjeve të ajrit të kondicionuar perkedhel kërkesën për fleksibilitet dhe efikasitet të përmirësuar duke rritur eficencen në lidhje me kursimin e energjisë ne përputhje me kufijtë e vendosur nga rregulloret evropiane të kursimit të energjisë. Një gamë të gjerë zgjidhjesh për aplikime rezidenciale dhe biznese me pajisje me zhurmë të ulët, duke kombinuar nevojën për komoditet termik me nivele të reduktuara të zhurmës.


Kthehu tek lista