Multi TECH Albania

About us: Multi Tech Albania


MultiTech

Multitech Albania dizenjon, implementon dhe mirëmban sistemet e ngrohjes, ventilimit, kondicionimit të ajrit dhe sistemet solare termale, duke përfshirë aplikimet civile dhe industriale, me standarte të energjisë shqipëtare dhe europiane. Duke u bazuar në teknologjinë më të avancuar dhe me një staf të kualifikuar teknikësh dhe inxhinierësh me experiencë, për implementimin e sistemeve hidraulike dhe ngrohje-ftohjes në të gjithë Shqipërinë. Multitech Albania u themelua në vitin 2017 në Tiranë nga inxhinerë me vite në treun vendas. Produktet instalohen dhe përdoren për qëllimin dhe brenda standarteve që është fabrikuar. Me klientin ruhen marrëdhënie dhe kontakte afatgjata duke i siguaruar garanci per produktet e instaluara. Mbështeje me konsulencë projektet e klientëve dhe i siguron klientit produktet më inovatore. Multitech Albania ofron shitje, montimit dhe riparimin e produkteve sipas standarteve.


Who we are


MultiTech

MultiTech