Multi TECH Albania

Welcome to

KryeFaqe e Multi Tech AlbaniaFaqja është në ndertim e sipërFaqja përkohësisht jo e vlefshme. Ajo është në ndertim e sipër


Kush jemi ne?Multitech Albania është një kompani shqiptare, që ofron projektim dhe zbatim të projekteve të ndryshme dhe bashkëkohore të ngrohje ftohjes. Strategjia e kompanisë sonë qëndron fokusimin e kërkesave të klientit dhe realizimi i tyre me eficencë të lartë, profesionalizëm, cilësi e garantuar dhe cfarë është më e rëndësishme cmime komkuruese falë partnereve brenda dhe jashtë Shqipërisë.


Vizioni ynë:Ne jemi një ekip që është i përkushtuar për të ofruar zgjidhje që përmirësojnë nivelet e rehatisë së klientit tonë, një ekip që kërkon përmirësim të vazhdueshëm për të siguruar që ne të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve tanë, anëtarëve të ekipit tonë dhe komunitetit tonë. Inovacioni i produkteve në fushën e rifitimit të nxehtësisë dhe efiçencës sezonale të energjisë, së bashku me zgjidhjet e sistemit synojnë të minimizojnë ndikimin në mjedis gjatë jetës së tyre. Ky ka qenë dhe vazhdon të jetë një objektiv kyç për kompaninë.


Misioni:Ne sigurojmë shërbime të avancuara për cdo Kilente për ftohje dhe ngrohje duke lejuar punonjësit tanë të zhvillojnë aftësitë e tyre përmes trajnimit dhe zhvillimit të vazhdueshëm. Dhe ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime superiore në komoditet, qëndrueshmëri, riparime dhe instalime për çdo klient që takojmë.